Wat is het Local Food Magazine?
In dit magazine vind je nieuws en inspiratie over lokale initiatieven, transitie en daadkracht in het domein voeding.
Er gebeurt veel in Antwerpen en dit zetten we graag in de kijker!

Nieuw voor de Meimaand.
Weer een geweldig Local Food magazine. Volop tips en mensen die laten zien dát het mogelijk is! Anders leven en keuzes maken voor jezelf en je omgeving. Veel leesplezier.
Benieuwd naar een volgend nummer? Schrijf u in.
Waarom een Local Food Magazine?
"De regio aan zet!" zijn geen holle woorden voor Antwerpen Nieuw S.4.0.
Met de huidige crisis vrezen vele producenten uit de korte keten voor een verschuiving van 'lokaal consumeren' naar 'goedkoop consumeren'.
Dit laatste verrijkt niet alleen de grote (mondiale) ketens maar leidt er op termijn ook toe dat we de beschikking over onze eigen voedselproductie verliezen.
Een team enthousiaste vrijwilligers in het domein voeding wil graag de bestaande lokale voedselinitiatieven versterken en ondersteunen.
Wij doen dit doen door te inventariseren, zichtbaarheid te vergroten en verschillende actoren in dit domein te verbinden. Dit alles met het doel de lokale voedselproductie, -beschikbaarheid en -economie te versterken in onze regio. Samen ZIJN wij de regio!